2011-01-17 13:09:47• hírek • Póti Orsolya

Utazz egyetemista áron!

A Szatmári Magyar Diákszövetség és a Challange Travel újabb együttműködése által egyetemista áron vehetsz részt külföldi kirándulásokon. Most lehetőséged nyílik kedvezményes áron ellátogatni a Benelux államokba, vagy megcsodálhatod az angol főváros szépségeit.

A szervezet, illetve az utazási iroda  ajánlataiból két útvonal, úti cél közül választhatnak az érdeklődök. Az utazási iroda jóvoltából kedvezményes áron lehetséges eljutni a Benelux államokba, azaz Hollandiába, Belgiumba és Luxemburgba, amely összesen 8 napos tanulmányi, szórakozási és pihenési lehetőséget kínál. A Benelux álomutazás csupán 290 euróba kerül.

A második lehetséges útvonal London és környéke. Ez az utazás a „Hello London, avagy London klasszikusan" nevet viseli. A kirándulás időtartama 8-9 nap. Ezen kirándulás ára 490 euró. A részvételi díj tartalmazza: autóbusz-közlekedés költségeit, 1 éj tranzit szállást Kölnben, átkelést a Csalagúton,  4 éjszaka szállást mobil home-okban (7 fős elhelyezéssel, önellátással), illetve az idegenvezető költségét. Az angliai út párizsi kitérővel is választható minimális pluszköltség fejében.

Ami még jobb hír, hogy az alacsony és kedvezményes árak nem csak egyetemistáknak szólnak, ugyanis a széles közönség számára nyitott a lehetőség és a részvétel. Az utazások által rengeteg  új élményt szerezhetsz, megismerheted a helyszínek kultúráját és történelmét, olyan helyekre juthatsz el ahova nem volt eddig lehetőséged, és mindenek felett szórakozhatsz, pihenhetsz, világot láthatsz.

Az utazások programja megtekinthető a www.szmdsz.ro honlapon. A felmerülő kérdéseket az office@szmdsz.ro e-mail címre várják.


Most kedvezményes áron ellátogathatsz az angol fővárosba
Most kedvezményes áron megcsodálhatod az angol fővárost


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: